بانکه شیشه‌‌ای یا پلاستیکی؟ کدام بهتر است؟ + 7 تفاوت آنها

بانکه شیشه‌‌ ای یا پلاستیکی؟ کدام بهتر است؟

دسته بندی:

منتشر شده:

5/5 - (2 امتیاز)

وقتی برای خرید بانکه به صورت حضوری به بازار می‌روید یا به سایت‌هایی که این محصولات را می‌فروشند، مراجعه می‌کنید با تنوع بسیار بالای این ظروف مواجه می‌شوید. این تنوع بسیار، می‌تواند به عنوان یک چالش در خرید این ظروف محسوب شود. اینکه متریال گوناگونی که برای ساخت بانکه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد، چه ویژگی‌هایی دارد؟ کدام جنس بانکه برای آشپزخانه یا دکوراسیون داخلی منزل مناسب‌تر است؟ سوال بسیاری از افرادی است که قصد خرید این ظروف را دارند. اگر شما هم می‌خواهید بدانید که بانکه شیشه‌‌ای یا پلاستیکی ؟ کدام یک بهتر است؟ پس در ادامه همراه ما باشید.

مقایسه بانکه شیشه با پلاستیکی در یک نگاه

در جدول زیر مزایا و معایب بانکه‌های شیشه‌ای و پلاستیکی مقایسه شده است:

نوع بانکه مزایا معایب
شیشه‌ای – بهداشتی‌تر و بدون انتقال بو یا طعم – شکننده و حساس به ضربه
– مناسب برای نگهداری مواد غذایی حساس – وزن بیشتر نسبت به بانکه‌های پلاستیکی
– ظاهر زیبا و شفاف برای مشاهده محتویات – قیمت بالاتر
پلاستیکی – سبک و مقاوم در برابر ضربه – ممکن است بو و طعم مواد غذایی را تغییر دهد
– قیمت مناسب‌تر – ممکن است مواد شیمیایی به مواد غذایی منتقل کند
– انعطاف‌پذیری و مناسب برای محیط‌های مختلف – کمتر مناسب برای نگهداری طولانی‌مدت مواد غذایی

این جدول به شما کمک می‌کند تا با توجه به نیازها و اولویت‌های خود، نوع مناسبی از بانکه را انتخاب کنید.علاوه بر بانکه شیشه‌‌ ای با پلاستیکی، انواع دیگری از بانکه‌ها نیز برای نیازهای مختلف شما موجود است. بانکه‌ درب چوبی، بانکه درب فلزی، بانکه در بامبو، بانکه ترشی و بانکه حبوبات و بانکه ماکارونی هر کدام ویژگی‌های خاص خود را دارند و برای مصارف متفاوتی مناسب هستند. با کلیک بر روی هر یک از این انواع بانکه، می‌توانید مدل‌های متنوع و کاربردی را برای خانه خود بیابید.

ویژگی‌های بانکه شیشه‌ای

بانکه‌های شیشه‌ای در مدل‌ها و طرح‌های گوناگونی از جمله شیشه‌های ساده و شیشه‌های طرح‌دار در بازار وجود دارند که هر کدام از آنها دارای زیبایی‌های خاص و منحصر به فردی هستند. از مهمترین مزایای بانکه‌های شیشه‌ای می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • اینکه محتویات بانکه‌های شیشه‌ای قابل رویت است، یکی از محاسن این ظروف محسوب می‌شود؛ به طوری که شما می‌توانید درون آنها مواد غذایی رنگارنگ و زیبا مثل غنچه گل محمدی، قهوه، نبات‌های رنگی را بریزید و با قرار دادن آنها روی کانتر یا پیشخوان آشپزخانه، فضای آشپزخانه خود را شیک‌تر کنید.
  • از آنجایی که این بانکه‌ها در مقابل حرارت مقاوم هستند، بنابراین می‌توانید درون آنها شمع قرار دهید و به عنوان جاشمعی نیز از آنها استفاده نمایید.
  • درب بانکه‌های شیشه‌ای در مدل‌های مختلفی چون پیچی، قفل‌دار و پرسی است که این ظروف در صورتی که از برندهای نام آشنا باشند و از سایت‌های معتبر خرید نمایید، باعث می‌شوند تا از نشت مواد غذایی به بیرون جلوگیری کنند. همچنین این درب‌ها مانع از ورود هوا به داخل ظرف می‌شوند و این امر موجب می‌شود تا مواد غذایی فاسد نشوند.
  • یکی دیگر از ویژگی‌های مثبت بانکه‌های شیشه‌ای این است که برای انواع مواد غذایی خشک و تر مثل مربا و ترشی نیز گزینه‌ای مناسبی است.
  • بانکه‌هایی که از متریال شیشه تولید شده‌اند، در حفظ کیفیت مواد غذایی گزینه مناسبی هستند و عطر و طعم مواد غذایی را دچار تغییر نمی‌کنند.

حال که با مزایای خرید بانکه‌های شیشه‌ای آشنا شده‌اید، خوب است تا در مورد معایب آن‌ها نیز اطلاعاتی داشته باشید تا بتوانید با توجه به نیاز خود نوع مناسب را انتخاب کنید.

  • از مهمترین معایبی که باعث می‌شود افراد بسیاری از خرید بانکه‌های شیشه‌ای منصرف شوند، شکننده بودن این ظروف است. بنابراین اگر این احتمال را می‌دهید که بانکه‌ها از روی قفسه‌ها و شلف‌های آشپزخانه به زمین بیفتند و بشکنند، نسبت به خرید آنها تجدید نظر کنید.
  • یکی دیگر از معایب بانکه‌های شیشه‌ای وزن به نسبت سنگین آن‌ها در مقایسه با بانکه‌های پلاستیکی است. بنابراین در هنگام خرید توجه کنید که بعد از ریختن مواد غذایی در آن‌ها، بر وزن بانکه‌ها نیز افزوده می‌شود.
  • درب برخی از بانکه‌های شیشه‌ای پرسی است و در صورتی که خیلی سفت باز و بسته شوند، این امکان وجود دارد که شیشه بانکه دچار ترک یا شکستگی شود.

خرید بانکه پلاستیکی یکی از متداول‌ترین بانکه‌هایی است که مورد توجه خانم‌های خانه‌دار قرار می‌گیرد. این بانکه‌ها دارای ویژگی‌های مثبت زیر هستند.

  • وزن سبک یکی از مهم‌ترین ویژگی‌هایی است که باعث می‌شود افراد بسیاری تمایل به خرید بانکه پلاستیکی داشته باشند. بنابراین اگر نمی‌خواهید قفسه‌ها، شلف‌ها و کابینت‌های که این ظروف را در آنها نگهداری می‌کنید، سنگین شود، می‌توانید از بانکه پلاستیکی استفاده نمایید. در صورتی که بخواهید در بانکه‌ها موادی را بریزید که آنها را حمل کنید به دلیل سبک بودن، این بانکه‌ها گزینه خوبی محسوب می‌شوند.
  • قیمت مناسب، یکی دیگر از ویژگی‌هایی است که باعث می‌شود، افراد بسیاری توان خرید این بانکه‌ها را داشته باشند. این امر خصوصاً برای افرادی که تمایل دارند، تعداد بسیار بالایی از این بانکه‌ها را خریداری کنند، می‌تواند مقرون به صرفه باشد.
  • تنوع بسیار بالا در بانکه‌های پلاستیکی باعث شده است تا مطابق میل و سلیقه همگان باشد. بنابراین اگر شما تمایل دارید بانکه‌های شفاف با درب‌های رنگی یا بانکه‌هایی در رنگ‌بندی‌های مختلف را تهیه کنید، می‌توانید به سراغ بانکه‌های پلاستیکی بروید.
  • این بانکه‌ها نشکن هستند، بنابراین اگر فرزند کوچک در منزل دارید یا نگران افتادن و شکستن این ظروف هستید، می‌توانید متریال پلاستیک را انتخاب نمایید.
  • درب بانکه‌های پلاستیکی اغلب به صورت پیچی است و این یکی از مزایای این بانکه‌ها محسوب می‌شود. درب‌های پیچی علاوه بر اینکه از نشت مواد غذایی به بیرون جلوگیری می‌کنند، مانع از ورود حشرات به داخل ظروف می‌شوند و باز و بسته کردن آنها نیز بسیار راحت است.
  • اگرچه بانکه‌های پلاستیکی زیبایی ظاهری کمتری دارند اما بسیار کاربردی هستند و شما می‌توانید علاوه بر مصارف آشپزخانه از آنها برای ریختن وسایل هنری، آرایشی و خیاطی استفاده کنید.

در کنار تمام مزایایی که گفتیم این ظروف نیز معایبی دارند که آشنایی با آنها به شما کمک می‌کند تا بتوانید انتخاب بهتری داشته باشید.

یکی از مهمترین معایب بانکه‌های پلاستیکی این است که در صورت ریختن برخی از مواد درون آنها ممکن است بوی پلاستیک بگیرند.

در صورتی که بانکه‌های پلاستیکی از مواد نامرغوب تولید شده باشند، چنانچه در آنها مواد غذایی داغ مثل مربای تازه تهیه شده را به صورت گرم بریزید مواد سمی پلاسکو به مواد غذایی منتقل می‌شود و سلامت شما را به خطر می‌اندازد.

 

بیشتر بخوانید : بانکه های خوب چه ویژگی هایی دارند؟

 

بانکه شیشه‌ای یا پلاستیکی؟ کدام بهتر است؟

در مورد اینکه بگوییم بانکه شیشه‌ای بهتر است یا بانکه پلاستیکی، باید فاکتورهای زیر را مورد توجه قرار دهید.

  1. اگر می‌خواهید بودجه بیشتری خرج کنید بهتر است به سراغ بانکه‌های شیشه‌ای بروید.
  2. چنانچه سبک بودن بانکه برایتان مطرح است، پس بهترین گزینه بانکه پلاستیکی است.
  3. اگر قصد دارید بانکه‌هایی که برای حبوبات خریداری می‌کنید، شیک باشد، قطعاً باید از میان انواع بانکه‌های شیشه‌ای، ظرف مورد نظر خود را انتخاب کنید.
  4. چنانچه می‌خواهید مواد غذایی خود را در ظروف ایمن نگهداری کنید، بی‌شک بانکه شیشه‌ای در مقایسه با بانکه پلاستیکی گزینه مناسب‌تری است.
  5. تنوع و رنگ‌بندی بانکه‌های شیشه‌ای محدود است. بنابراین اگر هدف از خرید بانکه این است که ظروفی با رنگ‌های متتوع‌ و خاص‌تر داشته باشید، پس باید به سراغ بانکه‌های پلاستیکی بروید.
  6. اگر می‌خواهید بانکه‌هایی که خریداری می‌کنید، دوام و طول عمر بالاتری داشته باشند، پس بانکه‌های پلاستیکی برای شما مناسب‌تر است. چون به هر حال این امکان وجود دارد که بانکه‌های شیشه‌ای دچار ترک یا شکستگی شوند و آن وقت سِت بانکه‌های شما ناقص گردد.
  7. برخی از بانکه‌های شیشه‌ای که از متریالی باکیفیتِ پایین‌تر، ساخته شده‌اند، قابلیت شستشو در ماشین ظرفشویی را ندارند. در مقابل شما می‌توانید برای شستن بانکه‌های پلاستیکی، با خیال راحت از ماشین ظرفشویی استفاده کنید.

در نهایت با توجه به عوامل گفته شده و مزایا و معایب هر کدام از بانکه‌ها اینکه شما کدام بانکه را انتخاب کنید، به سلیقه و نیاز شخصی شما بستگی دارد. اگر نظر ما را بخواهید باید بگوییم اگر از شکننده بودن بانکه‌های شیشه‌ای فاکتور بگیرید، بانکه شیشه‌ای در مقایسه با بانکه‌ پلاستیکی ارجحیت دارند.

کلام آخر

در این مقاله مزایا و معایب بانکه شیشه‌‌ای یا پلاستیکی را برایتان بیان کردیم. بانکه شیشه‌ای در مقابل ظاهر زیبا، سنگین و شکننده است. در مقابل بانکه‌های پلاستیکی، معایب بانکه‌های شیشه‌ای را ندارند و برای شما اگر به دنبال بانکه‌هایی مقاوم هستید، گزینه مناسبی به شمار می‌آیند. عدم وجود مواد سمی PBA در بانکه‌های شیشه‌ای، موجب شده است تا بسیاری از افراد استفاده از این جنس بانکه را ترجیح دهند. به طور کلی سلیقه، بودجه و کاربرد، می‌تواند فاکتورهایی برای انتخاب بهترین جنس بانکه باشد. برای مشاهده تنوع بالای بانکه شیشه‌‌ای یا پلاستیکی می‌توانید به سایت خونمونه مراجعه کنید.

فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من